Home

Habsburgse kin of lip

Zo was bekend dat binnen huis Habsburg een misvorming van het gezicht vaak voorkwam - de Habsburgse kin, een afwijking aan de kaak, waardoor er een extreme centenbak ontstaat De Habsburgse monarchie, de Oostenrijkse monarchie of het Habsburgse rijk is de historiografische term voor de landen die geregeerd werden door de Oostenrijkse tak van het huis Habsburg van 1526 tot 1804.Deze landen waren formeel slechts in een personele unie verbonden, maar via een langzaam staatsvormingsproces ontstond er een eenheid binnen deze landen. . In 1804 bevestigde Frans I dit door. De Habsburgse inteeltpraktijken hadden tot gevolg dat na enkele generaties de mannelijke lijn van de familie uitgestorven was. De laatste telg van deze dynastie en het eindresultaat van een jarenlange inteelt was Karel II. Karel was geestelijk en lichamelijk gehandicapt en werd slechts 38 jaar oud De ontsierende kin van veel Spaanse en Oostenrijkse Habsburgers was het resultaat van inteelt. De macht die de dynastie verwierf door nakomelingen onderling uit te huwelijken, werd haar.

De 'peerdemuile' van Karel V

Video: Hoe adelijke families misvormd raakten door inteel

Habsburgse monarchie - Wikipedi

De 'peerdemuile' van Karel V Historie

 1. Stamboom van de Habsburgers. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Hieronder volgt de (vereenvoudigde) stamboom van de Spaanse en Oostenrijkse Habsburgers, en hun familiebanden met andere Europese vorstenhuizen
 2. De typische Habsburgse kin van keizer Karel, prins Lorenz en prinses Maria-Laura. Een centenbak. Zo noemt royaltywatcher Jan Vandenberghe de kin van prins Lorenz ; Het is ook wel bekend als de Habsburgse kaak, de Habsburgse lip of de Oostenrijkse lip, na een beroemde familie geïdentificeerd met de aandoening
 3. Karel V en zijn Habsburgse lip Op perrons en in trams kijk ik wel eens uit naar mensen met een Habsburgse lip. Ik kom er genoeg tegen met een neerhangende onderlip of iets vooruitstekende onderkaak
 4. In dit verband is het Habsburgse huis berucht om de veel voorkomende afwijkende onderlip en kin. Martha's Vineyard, een eiland voor de oostkust van de Verenigde Staten kende in de 18e en 19e eeuw als een geografisch en infrastructureel geïsoleerd gebied relatief veel mensen met erfelijke doofheid
 5. gen: een vergrote onderkaak met een verlengde kin die bekend staat als onderkaak prognathisme of Habsburgse kaak, een grote neus met bult en hangende punt (Habsburgse neus), en een naar buiten gekeerde onderlip (Habsburgse lip)

Klinische determinanten omvatten analyse van zacht weefsel waarbij de arts de nasolabiale hoek beoordeelt, de relatie van het zachte weefselgedeelte van de kin tot de neus en de relatie tussen de boven- en onderlip; ook gebruikt is de beoordeling van de relatie tussen de tandboog, zoals de classificatie van Angle Historisch Nieuwsblad 2021-06. Historisch Nieuwsblad bestaat in juni 30 jaar! Dat vieren we met een extra dik jubileumnu. Bestel Historisch Nieuwsblad - De Habsburgse kin Karel II (Madrid, 6 november 1661 - aldaar, 1 november 1700) was koning van Spanje (inclusief de Zuidelijke Nederlanden), Napels en Sicilië.Hij regeerde van 1665 tot zijn dood over het Spaanse Rijk en was de zoon van zijn voorganger Filips IV en Maria Anna van Oostenrijk.Hij was de laatste van de Spaanse Habsburge Veel Habsburgers hadden een grote, vooruitstekende onderkin, een terugwijkende bovenkin waardoor hun bovenlip erg prominent lijkt, en een lange neus. Tot nu toe waren er echter nog geen studies die konden bevestigen dat de Habsburgse kin het gevolg was van inteelt onderlip tussen boven en onder fronttanden ondersnijtanden groeien uit tot ze tegen de gingiva boven drukken long face syndrome: terugliggende kin, prominent neuscomplex, verhoogde verticale afmetingen (Habsburgse kin) - acromegalie - macroglossi

Habsburg Monarchy, or Danubian Monarchy, or Habsburg Empire is a modern umbrella term coined by historians to denote the numerous lands and kingdoms of the Habsburg dynasty, especially for those of the Austrian line. Although from 1438 to 1806, a member of the House of Habsburg was also Holy Roman Emperor, the Holy Roman Empire itself is not considered to have been part of what is now called the Habsburg Monarchy. The history of the Habsburg Monarchy begins with the election of. Verder wijst zwaarlijvigheid vaak op labiele stoornissen en gebreken. Voorname en bekende voorbeelden van fysieke elegantie zijn de haviksneus van de Medici en de Habsburgse onderlip. Ook oren zonder oorlelletje, een gebroken neus, oestergroene ogen, een zwanenhals of een vooruitstekende kin kunnen een teken van voornaamheid zijn Eén ding springt in het oog: de vooruitstekende onderkaak van Karel - een typisch kenmerk van zijn familie, de Habsburgers. Bij Karel was het zo erg dat hij zijn mond niet kon sluiten. Dat maakte. Zijn Habsburgse lip en kin. Lijn ik wat af, bind ik wat in. Tot puur symbool, krachtig en wijs. Zijn onzekere, vragende blik. Verheerlijk en transformeer ik. Met een stipje van wit, een toets van blauwgrijs. Willem Ceuleers componeerde en ik schreef het libretto van Rubens: spion

Hoe inteelt de Habsburgers noodlottig werd - De Standaar

 1. 1 1 - Bespreek de normale occlusie en de varianten van occlusie (in het sagittale vlak), zoals gedefinieerd door Angle. A) klasse I: normocclusie Als beide tandenbogen ideaal in elkaar passen is er centrale occlusie, met als referentiepunt de eerste blijvende molaren
 2. In 1555 doet Karel V om gezondheidsredenen afstand van de troon. Hij heeft last van een erfelijke afwijking aan het kaakgewricht, beter bekend als de 'Habsburgse kin'. Kenmerken hiervan zijn een dikke, afhangende onderlip en een vooruitstekende onderkaak. Samen met zijn slechte gebit wordt praten en eten, waar hij zo van houdt, steeds moeilijker
 3. der haar Van een onzer verslaggeefsters AMSTERDAM - In het televisieprogramma 'Zo vader zo zoon' buigt een panel zich over de vraag wie de vader is.
 4. 3. Schoolse bijnamen (leraren en leraressen) 4. Gebouwen, straten en andere spraakmakende zaken. 3.A. was hoofd van de Petrus Canisiusschool (l.o. en mulo, vanaf 1938 alleen mulo) aan Capucijnenstraat (Korvel) en werd zo genoemd omdat hij veel sigaren rookte. aan de Norbertusulo (ook de Klinkert genoemd, zie hoofdstuk 4) in de jaren 1950
 5. M otley Karel V heeft last van een erfelijke afwijking aan het kaakgewricht, beter bekend als de 'Habsburgse kin'. Bovendien lijdt hij aan jicht (gewrichtsontsteking) en maagproblemen

Wat Is Mandibular prognathie? - Ziekten en Voorwaarde

 1. 2 al op de weg zetten naar een goede kennis over de wonderlijke wereld van de stomatologie! Bottom line: dit is géén bijbel van de stomatologie waar alles instaat en waarvan we ook 100% kunnen garanderen dat het allemaal juist is: sommige dingen waren voor ons ook niet z
 2. Het is ook wel bekend als de Habsburgse kaak, de Habsburgse lip of de Oostenrijkse lip, na een beroemde familie geïdentificeerd met de aandoening. De Habsburgers waren een aristocratische koninklijk huis dat een groot deel van de bekende wereld in de vorm van het Heilige Roomse Rijk, keizertijd en Spaanse Rijk regeerde ongeveer zes eeuwen
 3. In dit verband is het Habsburgse huis berucht om de veel voorkomende afwijkende onderlip en kin. Martha's Vineyard , een eiland voor de oostkust van de Verenigde Staten kende in de 18e en 19e eeuw als een geografisch en infrastructureel geïsoleerd gebied relatief veel mensen met erfelijke doofheid
 4. ze had een vastbesloten Habsburgse kin, een meer dan uitstekende opvoeding en ze hield van kin-deren en van bloemen. Om dit talent te ontplooien had haar vader haar stages bij Engelse tuinarchi-tecten toegestaan. Bij de huwelijkse voorwaarden, die haar aan-staande schoonvader met haar vader besprak, werd de jonge dame ontboden en gevraagd of z
Charles II | king of Spain | Britannica

'Kin van prins Lorenz is een centenbak' - De Standaar

Huis van Habsburg - House of Habsburg - abcdef

Shop best selling Nude Lipsticks, Pink Lipsticks, Red Lipsticks, Nude Lip Liners, Peach Lip Liners, Pink Lip Liners, KKW X KYLIE by Kylie Cosmetics by Kylie Jenner collaboration, and more only on KKW Beauty. Skip to content. SAVE 40%-75% sitewide - SHOP THE SALE FREE U.S. DOMESTIC SHIPPING ON ALL ORDERS OVER $50 Lips can become dry and chapped when you don't have enough water in the body. A change in climate can also lead to dry lips which is why many people carry a lip balm with them in winter months De Habsburgse monarchie, de Oostenrijkse monarchie of het Habsburgse rijk is de historiografische term voor de landen die geregeerd werden door de Oostenrijkse tak van het huis Habsburg van 1526 tot 1804.Deze landen waren formeel slechts in een personele unie verbonden, maar via een langzaam staatsvormingsproces ontstond er een eenheid binnen deze landen Het huis Habsburg was een belangrijk.

Royals die leden aan erfelijke mutaties en defecten

De Habsburgse adel is daar een voorbeeld van geweest. Een veel voorkomende afwijking was de afwijkende onderlip en een vooruitstekende kin. Deze misvormingen binnen deze adellijke familie zetten zich voort bij de nazaten 1 Full PDF related to this paper. Read Paper. De beul in het Markizaat van Antwerpen tijdens de Bourgondische en Habsburgse periode (1405-1550), 2007

Prognathisme is 'n posisionele verhouding van die onderkaak of maksilla na die skeletbasis waar een van die kake verby 'n voorafbepaalde denkbeeldige lyn in die koronale vlak van die skedel. In algemene tandheelkunde, mond- en kaakchirurgie, en ortodonsie, word dit klinies of radiografies beoordeel (kefalometrie).Die woord prognathisme is afkomstig van Grieks πρό (pro, wat 'vorentoe. House of Habsburg, royal German family, one of the chief dynasties of Europe from the 15th to the 20th century. As dukes, archdukes, and emperors, the Habsburgs ruled Austria from 1282 until 1918. They also controlled Hungary and Bohemia (1526-1918) and ruled Spain and the Spanish empire for almost two centuries Lange blonde haren, die in lange krullen op het voorhoofd hingen, dikke lippen, een zware Habsburgse kin, een slanke hals, brede schouders, magere armen, mooie voeten vooral Maria Theresa Walburga Amalia Christina (German: Maria Theresia; 13 May 1717 - 29 November 1780) was the ruler of the Habsburg dominions from 1740 until her death in 1780, and the only female to hold the position. She was the sovereign of Austria, Hungary, Croatia, Bohemia, Transylvania, Mantua, Milan, Lodomeria and Galicia, the Austrian Netherlands, and Parma Lierop, Tea van - Bánffy, Miklós - Intens mooie vertelling over aristocratie, hartstocht en politiek [Recensie] Deel twee, Te licht bevonden, van de Transsylvaanse trilogie is dit jaar (2020) als 100e titel gepresenteerd in de Schwob-actie. Hoog tijd om te starten met het eerste deel Geteld, geteld en kennis te maken met het werk van Miklós Bánffy

Gebruik. De lantaarnbehuizing werd vooral gebruikt om te voorkomen dat een brandende kaars of lont doofde door wind, regen of andere oorzaken. Sommige antieke lantaarns hebben alleen een metalen rooster, wat aangeeft dat hun functie was om de kaars of lont tijdens het transport te beschermen en de overtollige hitte van de bovenkant te vermijden om onverwachte branden te voorkomen Are your VANASSCHE ancestors on WikiTree yet? Search 826 then share your genealogy and compare DNA to grow an accurate global family tree that's free forever View flipping ebook version of jrg 11-15 test published by ewout.k on 2018-01-26. Interested in flipbooks about jrg 11-15 test? Check more flip ebooks related to jrg 11-15 test of ewout.k. Share jrg 11-15 test everywhere for free De kin misschien iets zwaarder dan op de schilderijen, maar dat is zeker toe te schrijven aan artistieke hoffelijkheid van destijds. De onprettige Habsburgse kinnebak werd ook vaak artistiek. WikiTree is a community of genealogists growing an increasingly-accurate collaborative family tree that's 100% free for everyone forever. Please join us. This VANDENHEUVEL index was pre-built so it loads quickly. Click here for live data and advanced tools for collaboration, genetic genealogy, surname projects, etc

Stamboom van de Habsburgers - Wikipedi

Habsburgse kin was zeer waarschijnlijk het gevolg van . eerden Centraal-Europa zelfs tot aan het begin van de twintigste eeuw. Desondanks omschrijven historici de Habsburgers vaak als de heersers van een wankel en onsamenhangend keizerrijk. Voor verzending naar België wordt € 1,95 + € 1,95 per boek gereken Die Huis van Habsburg was berug vir sy inteling, met die Habsburgse lip as 'n slegte effek genoem, alhoewel geen genetiese bewyse die eis bewys het nie. Die nou verwante huise van Habsburg, Bourbon , Braganza en Wittelsbach ook gereeld betrokke by niggie-unies sowel as af en toe dubbele neef en oom-niggie huwelike

ZOEK! Mijnheer pint met pas van een ander. Maar wel met mondkapje! De politie Amsterdam vraagt uw aandacht voor het volgende. De baron op de foto hierboven houdt zich weliswaar keu-rig aan de coronaregels, maar met andere in Nederland geldende regels neemt hij het dan weer niet zo nauw Radetzkymars is de geschiedenis van het verval van de Habsburgse monarchie, gezien door de ogen van de hoofdpersoon, luitenant Von Trotta. Het verhaal begint in 1859 met diens grootvader, die door een toeval het leven van de jonge keizer Franz Joseph redt, en het eindigt met de dood van de keizer in 1916

Laagwater Arno van der Valk Die besoeker. Op de achterflap van het Reve-brievenboek Moedig Voorwaarts.Brieven aan Bert en Netty de Groot 1974-1999 noemt uitgeverij L.J. Veen Gerard Reves verslag van een bezoek aan de Zuid-Afrikaanse schrijver Etienne Leroux een hilarisch hoogtepunt in zijn poging Bert de Groot te vermaken. Hoe lollig zijn verslag ook is (zie hiervoor De Parelduiker, jrg. 9. Nooit had ik bovendien vermoed dat ik ooit voor een portret van landvoogdes Margareta van Oostenrijk spontaan zou denken: Héél, heel sexy. Een machtsvrouw met Habsburgse lippen en kin, sexy Orthodontie assistent Voorbeeld ACADEMIE tandartsenpraktijk Voorwoord deel 1 In deel 1 van Orthodontie assistent zullen de volgende onderwerpen behandeld worden: - Wetgeving - Ontwikkeling van het gebi sss srrs Liever géén prikkeldraad, maar wel goed afgesloten zandbakken Weer een historische optocht op het 3 Octoberfeest 500 IAAR TERUG NAAR MAXIMILIAAN DE EERSTE Lof voor he

Maar zijn ogen zijn er niet echt bij, er gaat een tegenbeweging dwars op de muziek door zijn lippen en kin, er is geen melodie in zijn romp en ongenaakbare hals. Het is met zijn muziek hetzelfde als met de grond onder Martelli's voeten: ze is een afgrond en poëzie of luit, ze zijn maar de draad erboven De dood van mijn vader was als een glas dood geslagen, lauw bier met vliegen er in. Niets meer, niets minder! Godt hebbe zijn ziel! Liever dan ik De nu al weer meer dan een jaar overleden kunstredakteur van de Leeuwarder Courant Sikke Doele over zijn laatste ontmoeting met de onstuitbare Fred van de Anti models. Anti-Models is een term die de laatste jaren meer en meer gebruikt wordt in de modewereld. De term spreekt voor zich, Anti-Models zijn modellen die niet per se voldoen aan alle schoonheidsidealen, maar op hun eigen manier nog mooier zijn. Je kan het vergelijken met de zin 'imperfectie is perfect' 3d kit Action Doe het zelf Action . Bekijk online het Doe het zelf-assortiment van Action op Action.com. Bekijk alle Doe het zelf-producten op de site en shop vervolgens bij de Action bij u in de buurt 3D-kit in tubes Knutselitem nieuwsbrief nummer: 173 Die kin van Franny doet me denken aan de Habsburgse kin, die door adelijke inteelt naar voren uitstak. woensdag 14 november Wat ik niet snap is als je dat hebt je dan ook nog je lippen zo donker maakt wat nog meer de aandacht er naar toe trekt woensdag 14 november 2018.

Napoleon III (Charles-Louis Napoléon Bonaparte; 20 april 1808-9 januari 1873), de neef van Napoleon I, was het eerste president van Frankrijk, van 1848 tot 1852, en de laatste F Nederland 2 Televisie toegelicht PAGINA 14 RADIO-TV DONDERDAG 3 JANUARI 1985 NOS 17.30 Journaal NCRV 17.44 Wissels, vervolg NOS 20.00 Journaal VOO 20.28 Chiefs, Amerikaanse serie De Krampus, ook wel bekend als Kramperl of Bartl, is een angstaanjagende figuur in Advent traditie onder begeleiding van St. Nicholas.Het is wijdverspreid in de oostelijke Alpen, in het zuiden van Beieren en de Opper-Palts, in Oostenrijk, Liechtenstein, Hongarije, Kroatië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Zuid-Tirol, Welschtirol (Trentino) en delen van Noord-Italië buiten de Alpen

Linkse kritiek op de islam, dat klinkt even zeldzaam als rechtse kritiek op marktwerking. Rechts mag met die schaarsheid graag spotten. Sterker nog, soms krijg je het idee dat alleen dat al het doel is van 'islamkritiek': links op de kast jagen Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's. door Frans Couwenbergh (geschreven 12 juni 2005, opnieuw doorgelopen 22 sept.'12) inleiding. De redactie religie & filosofie van Trouw maakte in de krant van 27 jan.'04 melding van de trend dat theologie in de Scandinavische landen meer en meer een vrouwenstudie wordt. Het lijkt, zo stelde de redactie vast, dat vrouwen meer aangetrokken worden door godsdienstige en existentiële vragen Read Danubia een persoonlijke geschiedenis van het Habsburgse Europa by Simon Winder available from Rakuten Kobo. Op reis door het land van de Habsburgers met de grappigste reisleider ooit! Eeuwenlang was Europa in handen van het eige..

Portrait of Charles II as a Child - Sebastian de HerreraRubens: spion | Leen Huet

Habsburgse lip - de verhalen over zijn habsburgse lip en

Daarom hadden die Habsburgse aristocraten hun befaamde onderlip en kin, om al dat lekkere voedsel naar binnen te werken. (werkelijke oorzaak, te veel neven en nichten aan elkaar uitgehuwelijkt) dinsdag 21 augustus 2012 @ 10:39 :00 #20 Op 1 augustus 1914 verklaarde Duitsland aan Rusland de oorlog. drie dagen nadat het Habsburgse rijk je buik zo strak aanhalen, daarbij steunend op een knie, dat je adem wordt afgesneden, en waar ze met een klap onder de kin mij en mijn kameraden dwingen Ik zag dichtbij de lippen, Het doffe gezicht van mijn broer..

Ze had het voor mekaar gekregen. Margareta kreeg steeds haar zin. God had eerst getwijfeld en wat tegengeprutteld, maar toen hij haar vranke Habsburgse blik aanschouwde, had Hij zijn bezwaren opgeborgen, en was hij tot de beslissing overgegaan In dit verband is het Habsburgse huis berucht om de veel voorkomende afwijkende onderlip en kin Inteeltwordt de gelijkvormigheid verbeterd. Over inteelt is ontzettend veel geschreven en gediscussieerd, maar toch is men er hedendaags van overtuigd dat het bij de fok van cultuurrassen noodzaak is om de symmetrie en eenvormigheid te waarborgen Hij was een typisch voorbeeld van deze ziekte: kleiner dan anderhalve meter met een normaal volgroeide romp en hoofd, maar met te korte armen en benen, brede neusvleugels, een ingevallen kin, felrode en getuite lippen en een veel te grote tong, waardoor de persoon onophoudelijk lispelt en kwijlt De naam van Giovanni Antonio Pandolfi Mealli zal niet op ieders lippen liggen en de achtergronden van deze Italiaanse componist en vioolvirtuoos zijn merendeels in nevelen gehuld, maar toch weten wij dat hij moet hebben bestaan, want uit het aanstellingsregister van het hof van de Habsburgers in Innsbruck blijkt dat Pandolfi daar officieel in 1660 in dienst werd genomen

Karel V en zijn Habsburgse lip - NR

1 Jurjen de Jager, Oud Gemeente Ontvanger, wonende te Stiens, is geboren op maandag 7 augustus 1922 te Workum, is herv. gedoopt op zondag 10 september 1922 aldaar, is overleden op woensdag 29 januari 2014 in verzorgingstehuis Skilhiem te Stiens, is begraven te Stiens.Jurjen werd 91 jaar, 5 maanden en 22 dagen. Jurjen trouwt op donderdag 22 mei 1947 te Franekeradeel (huwelijksgetuige was Hil. Jan, ik heb heel lang geleden de antroposofie alle voordeel van de twijfel gegeven. Op een enkele opmerking van een stagiair van de lerarenopleiding in de klas van mijn broer, was ik nog nooit met de racistische kant in aanraking gekomen, niet op mijn eigen lieve vrije basisschool in de provincie

Wat veroorzaakt de afwijkingen tijdens inteelt? - GoeieVraa

Concerning forms related to food, the residues seem to resemble one another, despite the broad chronological spread of the pottery, ranging from the 16th to 17th centuries. The general interpretation coming forward is that cooking pots were used for preparing multiple foodstuffs, not necessarily all at once, and that typology is not always bound to a certain function View flipping ebook version of PKN Blad jaargang 6 t/m 10 published by Stichting PKN on 2019-02-18. Interested in flipbooks about PKN Blad jaargang 6 t/m 10? Check more flip ebooks related to PKN Blad jaargang 6 t/m 10 of Stichting PKN. Share PKN Blad jaargang 6 t/m 10 everywhere for free

In de nalatenschap van de Hermetisch geïnteresseerde Habsburgse Keizer Rudolf II moet zeker iets terug te vinden zijn. Misschien dus in de zg Alchemistentoren (ben er jaren geleden geweest). Mijn voorzichtige voorspelling is overigens dat je zelfs daar geen spoor van bewijs zult vinden Magic Prague. by. Angelo Maria Ripellino, David Newton Marinelli (Translator), Michael Henry Heim (Editor) 4.16 · Rating details · 214 ratings · 36 reviews. Attempting to go beyond the tourist cliche of Prague as the golden city, this book seeks to bring out all the mystery, ambiguity, gloom, lethargy and hidden fascination of the city on. 5. BIBLIOGRAPHIE DE L'HISTOIRE DE BELGIQUE 861. 17464 Van Iseghem (Α.). Bibliografische studie van de «Geschiedenis van de Oost-Vlaamse gemeenten» door Frans de Potter en Jan Broeckaert Uit die tijd dateren ook zijn provocerende gedichten over het leger, onder meer verzameld in de bundel Blauw en rood (Modrý a rudý, 1906) - waarbij rood naar de revolutie verwijst en blauw naar de kleur van de Habsburgse legeruniformen Read Comptes Rendus, The Legal History Review / Tijdschrift voor Rechtsgeschiedenis / Revue d'Histoire du Droit on DeepDyve, the largest online rental service for scholarly research with thousands of academic publications available at your fingertips

Joseph Roth Genootschap, Gent (Gent, Belgium). 990 likes · 12 talking about this. Het Joseph Roth Genootschap is een zusterafdeling van het.. FRED VAN DER WAL: ZET 'M OP, WITTE MUIZEN ! Ik had nog wat spaar centen over gehouden van wat reclame activiteiten in 1972, een slordige vier en een halve ton, beeïndigde op die basis mijn copywriterswerkzaamheden, begon aan de Grote Roman Die Alle Romans Overbodig Ging Maken maar stopte al na de eerste bladzijde Sommige baby's hebben bij de geboorte haar op hun hele lichaam. De kleine haartjes zitten overal, behalve op de voetzolen, handpalmen en lippen. De haren zijn goed te zien op bijvoorbeeld de oren, op de rug, de bovenarmen, en zelfs op het voorhoofd dossier Je baby is geboren en je stelt je veel vragen. Hier volgen er alvast 27 mét antwoord